www.crhconcrete.dk

Betonelement ejes af den danske byggematerialegigant CRH Concrete A/S, som udover Betonelement også ejer følgende brands: Dalton, EXPAN, EXPAN Villa og ModulBad. CRH Concrete beskæftiger ca. 750 mand fordelt på xx fabrikker i Danmark.

www.dalton.dk

DALTON producerer facader og trapper i højeste kvalitet til både erhvervs- og boligbyggeri, og kan med mere end 75 års erfaring i branchen levere et bredt produktprogram af velafprøvede løsninger.

www.expan.dk

EXPAN leverer og monterer EXPAN Råhuse, der er et komplet byggesystem med vægelementer og dækelementer, fremstillet i letbeton. Styret, rationelt råhus-byggeri sikrer dig god økonomi – til tiden.

www.expan-villa.dk

Et koncept til parcelhuse og kæde-rækkehuse. Elementer, ydelser og samhandelsform er tilpasset, så leverancerne til råhuset er skræddersyet til dine huse og dit behov.

www.modulbad.dk

Fikst, færdigt og fejlfrit badeværelse direkte fra fabrik.

www.crh.com

CRH Concrete A/S er ejet af den internationale byggematerialekoncern CRH plc., der producerer og sælger byggematerialer primært i Europa og USA. Koncernen beskæftiger ca. 95.000 medarbejdere på over 3.500 fabrikker i 35 lande.

www.betoninfo.dk

Betonindustriens Fællesråd er en paraplyorganisation for organisationerne indenfor fremstilling af færdigbeton, betonelementer og andre betonprodukter.

www.betonelement-foreningen.dk

Betonelement – Foreningen er en gruppe under Dansk Beton for producenter af betonelementer, og foreningens medlemmer repræsenterer den væsentligste part af producenter af betonelementer i Danmark.

www.dancert.dk

Dancert er specialiseret i at udføre certificering med udgangspunkt i et indgående kendskab til virksomhedernes produkter og processer.
Dancert er dannet ved at samle Teknologisk Instituts kompetencer fra certificeringsordningerne samt fra kontrolordningerne inden for beton, murværk, cement, træ og byggekomponenter og endelig kompetencerne fra Teknologisk Institut’s opgaver med udvikling og prøvning af materialer.

www.bih.dk

BIH (Letbetongruppen) er en gruppe under Dansk Beton, hvor producenter af letbetonelementer og materialeleverandører samarbejder i fælles interesse. Formålet er at udbygge og udnytte den bedste faglige viden om elementer af letklinkerbeton og stille denne ekspertise til rådighed for såvel projekterende som udførende – bl.a. på dette websted.

www.danskbeton.dk

Dansk Beton er en sektion under Dansk Byggeri, der har til formål at samle producenter af beton og betonprodukter samt udbrede kendskabet til betons mange anvendelsesmuligheder og dermed skabe en platform for branchens udvikling.

Bæredygtig beton – klik her >>

Et godt byggeri kræver et holdbart byggemateriale. Beton er bæredygtig for både miljø og mennesker, da det består af rene naturmaterialer. Med andre ord: Blander man naturens egne materialer med viden, får man et godt sted for mennesker. Bæredygtighed handler om at gøre det bedst mulige for mennesker og miljø, uden at det skader fremtidige generationers muligheder.