Vi blander viden og beton

– udtrykker en vigtig del af vores værdigrundlag

Det udmøntes blandt andet gennem en målrettet uddannelse af vores medarbejdere og udvikling af nye produktionsmetoder. Nøgleordene for den videre udvikling vil fortsat være: Kvalitet, kompetence og service.

BETONELEMENT 

  • er den foretrukne samarbejdspartner i kraft af troværdighed og faglig kompetence 
  • tiltrækker, fastholder og udvikler vores medarbejdere i en virksomhed, der respekterer forskellighed, giver frihed til ansvar, skaber engagement, samarbejder på alle niveauer og ønsker arbejdsglæde i et klima præget af godt humør 
  • er kendetegnet ved god kvalitet i vore leverancer og serviceydelser  
  • opfattes som en værdifuld og ansvarlig virksomhed, der arbejder på et højt etisk og moralsk niveau  
  • skaber økonomiske resultater og derved sikrer frihed til investeringer og fortsat udvikling  
  • imødekommer markedets krav og gennemføre nødvendige forandringer

 

Vælg rigtigt

Hvis vi kender hinanden ved du det allerede: Betonelement kan levere alle typer af elementer i beton – fra forspændte konstruktioner, over facader, vægge, søjler og bjælker, til komplette løsninger inden for både industri-, domicil- og boligbyggeri.

Gennemprøvede og solide løsninger, som har stået sine prøver gennem mere end 50 år. Vores produktprogram inden for systemløsninger har gjort os kendt vidt og bredt.

Systemløsningerne dækker næsten ethvert behov og byggeri – og vi har ikke sat dem mere i system, end at du får frihed til at vælge. Med vores søsterselskaber i udlandet udveksler vi viden og udvikler os konstant.
Senest er vi blevet leveringsdygtige i filigrandæk, dobbelte vægge, tunnelelementer og forspændte broer. Alle produceret under samme styrede og kontrollerede forhold som vores øvrige elementer.

Vælg os

Vælg os, hvis du vil være sikker på løsninger i beton, som ikke fås bedre. Og vælg os, hvis du samtidig vil være sikker på kvalificeret ingeniørrådgivning gennem hele processen. Vores passion og produktprogram er til for alle.

Vi blander viden og beton.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?

Uanset om du er en lokal entreprenør, om du er arkitekt, ingeniør eller storentreprenør, så byder vi op til samarbejde. Brug vores viden der, hvor din egen slipper op – og tag os gerne med på råd lige fra den allerførste arkitektskitse.

Måske har du brug for at få optimeret dit næste projekt? Måske har du behov for at vide, hvordan dit aktuelle projekt kan projekteres i beton frem for andre materialer? Måske har du behov for sparring til helt konkrete løsninger? Måske efterlyser du ganske enkelt en kompetent partner i beton, der kan hjælpe dig hele vejen i mål – sikkert og til tiden?

Fra arkitektens tegning til byggeriet står helt færdigt og skal afleveres. Vi sætter ind lige dér, hvor dit behov er – og skærer alt det overflødige væk.