Kan du se dig selv som projekteringsleder/tegnestueleder hos Danmarks største leverandør af betonelementer og byggesystemer med mere end 1.000 dygtige kolleger i hele Danmark, og motiveres du af at blive udfordret på nogle af Danmarks mest spændende byggeprojekter?

 

Jobbet:

Som projekteringsleder/tegnestueleder hos CRH Concrete A/S kommer du til at agere i et stærkt team af kompetente kolleger, hvor din primære opgave bliver, at udføre den overordnet planlægning og styring af afdelingens aktiviteter samt gennemføre intern koordinering med øvrige afdelinger i virksomheden.

Du vil få ansvaret for at lede 8 dygtige og erfarne medarbejdere. Sparring omkring projektafklaring og statik vil være en væsentlig del af din arbejdsdag, ligesom udførelse af statiske beregninger er en naturlig del af jobbet. Personaleledelse og medarbejderudvikling samt udvikling og vedligeholdelse af sikkerheds- og arbejdsmiljøarbejdet i afdelingen vil ligeledes være højt prioriterede opgaver.

Du refererer til produktionschefen.

 

Da tegnestuen er en central del af virksomhedens produktionsflow, vil du få stor berøringsflade til salgsafdelingerne, projektlederne og produktionen.

Din succes i stillingen vil være afhængig af evnen til at udøve ”hands on” ledelse, hvor du sætter dig grundigt ind i afdelingens forskellige processer og aktiviteter samt ikke mindst udviser villighed til at ”give en hånd med”, hvor det er nødvendigt.

 

Kvalifikationer:

Du har en uddannelse som bygningsingeniør og gerne ledelseserfaring fra en tilsvarende funktion, alternativt erfaring med projektledelse. Vigtigst er det, at du udøver en teamorienteret og synlig ledelsesstil, samt evner at kommunikere åbent og tydeligt på alle niveauer med øje for at vinde tilslutning til dine ideer og tiltag.

 

Som person er du kendetegnet ved at være uhøjtidelig og positiv samt besidder en naturlig autoritet og personlig gennemslagskraft, der kan inspirere dine omgivelser på en positiv og engageret måde.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et frit og selvstændigt job, som naturligvis skal forvaltes på en professionel måde. Dagligdagen er præget af en fri og uformel tone og kan til tider være særdeles hektisk. Du vil repræsentere et solidt og gennemprøvet produkt, som er godt indarbejdet på det danske marked.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en økonomisk solid virksomhed, hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og tilrettelæggelse.

 

Ansøgning:

Send din ansøgning mrk. ”Projekteringsleder/tegnestueleder Hobro” til vores HR afdeling på hr@crhconcrete.dk senest 1. februar 2015. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet med fortrolighed.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Henrik Blaaberg på tlf. 76 37 74 50.

 

CRH Concrete A/S, der ejer brands som Betonelement, dalton, EXPAN, EXPAN Villa, Guldborgsund Element-fabrik og Modulbad, er med markedets største og bredeste produktprogram Danmarks førende leverandør af betonelementer og systemløsninger. Vi beskæftiger for tiden ca. 1.100 medarbejdere fordelt på 11 fabrikker i hele Danmark.

CRH Concrete A/S er en del af den internationale koncern CRH plc. der med ca. 80.000 medarbejdere fordelt i 35 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.